1575
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1575,ajax_fade,page_not_loaded,,craftsman-construction-theme-ver-1.0.19,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

AZ AMF THERMATEX TERMÉKEKRŐL

BŐVEBBEN AZ AMF THERMATEX TERMÉKEKRŐL

A nemzetközileg évtizedek óta ismert termék, az AMF THERMATEX terméktulajdonságait tekintve a legmagasabb minőséget garantálja.

Az álmennyezeti lapokat ásványgyapot, perlit, agyag és keményítő alkotják, így természetes nyersanyagok képezik alapját. A legmeghatározóbb tulajdonságok (akusztika, tűzvédelem, higiénia, design) mellett a figyelem a jövőben további fejlesztési törekvésekre irányul a nyomtatott felületek és az egyedi hangelnyelők vonatkozásában, mint “belógatott” rendszerek (lamellák, álmennyezeti sziget, fali hangelnyelő), a kazettás álmennyezeti rendszerektől az egyedi trendek megalkotásáig.

Raktárkészleten tartjuk az AMF-Thermetex ásványgyapot lapok hazánkban legismertebb fajtáit mint pl.: Ecomin Filigrán,Ecomin Orbit valamint Star, Laguna, Feinstratos és Feinfreskó lapokat illetve a rendszerhez szükséges AMF Ventatech szerkezeti elemeket.

AMF THERMATEX ÁRLISTÁK, KATALÓGUSOK

AMF árlista