209
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-209,ajax_fade,page_not_loaded,,craftsman-construction-theme-ver-1.0.19,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

RÓLUNK

RÓLUNK

Köszöntöm, Önt Gips-Protech Kft ügyvezetőjeként. Engedje meg, hogy néhány mondatban elkalauzoljuk cégünk történetének, fejlődésének jelentősebb állomásaira.

Cégünket 1997-ben szárazépítészeti anyagok, valamint ehhez kapcsolódóan szigetelőanyagok kereskedelemére hoztuk létre.

Társaságunk fő profilja a szárazépítési rendszerek (gipszkarton és álmennyezeti rendszerek), építészeti szigetelőanyagok ( hő-, hang- és vízszigetelések, homlokzati hőszigetelő rendszerek forgalmazása.

Az általunk forgalmazott- vásárlói igény szerint bővülő- szárazépítészeti termékek a kiemelkedő minőségi követelményeken túl, a gyors és szakszerű kivitelezés lehetőségét is magukban hordozzák, így a hagyományos technológiákhoz viszonyítva a kivitelezés megvalósulási ideje nagymértékben csökkenthető.

Budapesti telephelyünkön felkészült munkatársak, megbízható adminisztrációs és logisztikai rendszer, kimagaslóan jó raktári felkészültség áll magánvásárlóink, kivitelező és viszonteladó partnereink rendelkezésére. A telephelyünk saját gépjárműparkkal rendelkezik, így megrendelőink fuvarigényét is számításba véve komplex szolgáltatást tudunk biztosítani.

A közel 20 év során beszállítóinkkal sikerült olyan kapcsolatokat kialakítani és fenntartani, melynek előnyeit elsősorban megrendelőink élvezhetik. Viszonteladói és kivitelezői hálózatunk részére jelentős árkedvezményeket tudunk biztosítani.

Kivitelezési munkáink a kereskedelmi tevékenységünkkel egy időre nyúlnak vissza. A csapatot szinte máig ugyanazok az összeszokott, és jól képzett gipszkarton szerelők alkotják. Munkáinkra a szervezett és precíz lebonyolítás és rövid határidő jellemző.

Az elmúlt évek során, rengeteg nagyobb léptékű munkákban is közreműködtünk. Gondolok itt többek között irodaházakra, színházakra, szállodákra, bevásárló központokra, valamint kórházakra. Ezen kívül foglalkozunk tetőterek beépítésével, álmennyezet szereléssel, válaszfalépítéssel, ill. ezek hang és hőszigetelésével.

Úgy gondoljuk, hogy mint bármely más gazdasági területen, az építőipari piacon is úgy lehet versenyképesnek maradni, ha pontos, rugalmas, komplex szolgáltatást nyújtunk. Társaságunk ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy megrendelőinket árainkkal, munkánk minőségével és teljes körű kiszolgálással segítse működésükben.

Ennek szellemében kívánunk Budapesten és országszerte további új kapcsolatokat kiépíteni.

Magyar tulajdon0%
Nagykereskedelem0%
Belső kivitelezési munkák0%
VISZONTELADÓKNAK

Versenyképes árakon, minőségi alapanyagok, gyors és pontos kiszolgálás az ország egész területén. Megfelelő feltételek teljesülése esetén egyedi hitelkerettel és halasztott fizetéssel állunk viszonteladóink rendelkezésére.

KIVITELEZŐKNEK

Anyagszükséglet számítással, egyedi projektárak kialakításával, egyedi fizetési konstrukciókkal, rugalmas, kedvező szállítási kondíciókkal segítjük kivitelező partnereink munkáját.

VÉGFELHASZNÁLÓKNAK

Több ezer, minőségi terméket kínálunk a szárazépítés és szigeteléstechnika területén, azonnal, raktárról. Szakértő kollégáink segítenek Önnek a megfelelő anyag kiválasztásában.