1896
page-template-default,page,page-id-1896,ajax_fade,page_not_loaded,,craftsman-construction-theme-ver-1.0.19,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

BŐVEBBEN AZ OWA TERMÉKEKRŐL

Az OWAcoutic álmennyezeti rendszer komplett megoldásokat, és olyan egyedi kialakításokat kínál, amelyek messzemenően kielégítik az álmennyezeti rendszerekkel szemben támasztott esztétikai és funkcionális igényeket.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni az álmennyezetek funkcionális tulajdonságait, mint a páraállóság, hanggátlás, zajhatárolás, rezgéselnyelés, tűzállóság, fényvisszaverés. Emellett kiemelten fontos szempont a szerelés és az üzemeltetés egyszerűsége. Az OWA álmennyezeti rendszereit saját függesztő tartószerkezettel kínálja, mely harmonikus egységet képez az álmennyezeti lapokkal. Az OWA által gyártott függesztő tartószerkezetekre szerelt álmennyezeti lapok garantálják a szerelt mennyezetek legmagasabb minőségét.

Az OWA termékek többféle termékvastagságban és páraállósággal kerülnek gyártásra. Így a Premium termékek 95 % páraállósággal, a Smart termékek 90% páraállósággal, míg a Deco termékek 70% páraállósággal rendelkeznek, mely paraméter meghatározza felhasználhatóságukat. A termékcsaládokon belül számos felületi mintázat és színvariáció megtalálhatóak, amelyek meghatározzák a termékek hang és fényvisszaverő képességét, valamint esztétikumát.

Az általunk forgalmazott OWAcoustic álmennyezeti rendszerek megtalálhatóak a hazánkban egyre nagyobb számban épülő kereskedelmi áruházláncok szinte valamennyi egységében.

Pl : ALDI, LIDL, PENNY, SPAR, KIK, PEPCO áruházakban kerül kialakításra az álmennyezet Sternbild Smart és Premium, DECO TACLA, illetve SANDILLA lapokkal.

No Comments

Post A Comment